O avtorju in blogu…

Imam svoje mnenje skoraj o vsem, vse me zanima, zakaj in kako…

Hm kje naj začnem… ja kaj pa je danes pomembno če ne izobrazba, kaj znamo! Končal sem program računalniškega tehnika, zdej pa redno (ali pa neredno) obiskujem predavanja na Fakulteti za računalništvo in informatiko univerzitetna smer. Rad se potim na kolesu, še rajši smučam in z igranjem kitare in petjem spravljam ob živce celo hišo :) Med poletjem 2007 sem prebiral razne bloge in se odločil da odprem tudi svojega. No sedaj je tu pred vami. Kdaj pa kdaj me prime da bi slikal in kdaj pa kdaj tudi kaka slikca rata, taka ki jo povprečno oko lahko gleda več kot 30 sekund ;) .

Zakaj blog, a jih ni že preveč? Odkar sem naredil prvo spletno stran pred štirimi leti (objavlajli smo slike iz naših žurk) sem želel narediti svoj homepage. Ja do danes ga ni, ker vem koliko je dela z izdelavo spletnih strani, dobil sem bolšo idejo. Zakaj pa nebi naredil bloga? Sproti dodajam gor kar mi pade na pamet, poskrbljeno je za komentarje, kronološki pregled, spletnega prostora ne potrebujem, domene… waw, za vse je že poskrbjleno… haha pa še IN je!
Jst
To je žal edina moja slikca, tko da sm samo jst gor. No še tu je sposojen del roke od Megi. Slikala pa me je kolegica s telefonom zato je kakovost bol boga.

Ja kot sem že omenil imam vedno svoje mnenje o stvareh, to je dobro, lahko pa zelo škodi če se tvoje mnenje razlikuje od mnenja kake pomembne osebe (v mislih sem imel ljubljeno osebo, čeprav tudi nestrinjanje z nadrejenim… ah saj veste). Ogromno časa porabim zato da ugotovim zakaj so ljudje okoli mene taki kot so, ker verjamem da za vse obstaja razlog, in vsak ima svoje skrivnosti ki bi jih rad delil z nekom. Sem odprt človek, tako kot večina primorcev in rad prisluhnem kaj mi ljudje pripovedujejo.
Lahko bi rekel da sem romantičen… sem in nisem, odvisno od trenutka, ob pravi osebi so pa tako in tako skoraj vsi trenutki romantični ;) . Rad sem v družbi zato gremo dostikrat s kolegi ven, sam bi raje vidu da seusedemo okoli ognja in lepo pojemo in kramljamo ob kitari… me pa tudi disko ne moti pretirano.

Moj recept za dobro žurko:
- povabi družbo ljudi ki so ti všeč in se med seboj dobro poznajo (več kot 20 je pretiravanje).
- vino in pivo, morda nekej žganega za “aperitiv” Če pretiravaš z žganimi ubiješ zabavo, ker ljudje najprej niso sporščeni, nato so 30 min hiperaktivni nato pa slabi in grejo spat
- hrana! To je ključ do uspeha… če je hrana, ljudje jedo, in več spijejo, več spijejo bolše volje so, če pa ni hrane pijejo in jim postane slabo!
- Glasba, pomembmo je da ne preglasi pogovora, in da so komadi zbrani v naprej (za vsakega nekej) pa preprečit da bi lahko kdorkoli preskakoval komade, ker to skoraj vedno pripelje do prepira.
- Seveda pa so itak najbolše spontane žurke… ko nihče neve kaj bo sledilo!
Prisluhnite ljudem okoli vas, hvaležni vam bojo! Ugotovil boste da se ne razlikujemo tako zelo, le drugače se odzivamo na razne izzive.

  • Share/Bookmark

KOLEDAR

Oktober 2022
P T S Č P S N
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

KATEGORIJE

  • Kategorij ni

OBJAVE PO MESECIH

Zadnji komentarji

    Gregory House

    Everybody lies!